• Bel ons nu
    0252-419301
    Vennestraat 33, Lisse

  • Openingstijden
    Ma. - Vrij. 8:30 - 17:30
    Zat. 09:00 - 12:00

Autoschade herstel

Autoschade herstel

Vakkundig en snel weer als nieuw!

De afhandeling met uw verzekering- of leasemaatschappij nemen wij u uit handen op het moment dat u ons uw auto (met schade) toevertrouwd. U levert uw sleutels en auto in en wij gaan voor u aan het werk.
Demontage
Onze vakmensen demonteren de te vervangen delen van uw auto. Desgewenst worden de nieuwe, originele onderdelen besteld en ondertussen worden alle facetten van de schade nauwkeurig in beeld gebracht en ingepland.
Plaatwerkerij
Met de modernste technieken wordt het plaatwerk hersteld. Alle details worden nauwkeurig bekeken en gemeten en volgens fabrieksnormen hersteld. Waar nodig worden nieuwe onderdelen besteld.
Voorbewerking
Nadat uw auto bij onze plaatwerkerij is geweest, gaat deze naar de voorbewerking waar het plaatwerk wordt ge√ęgaliseerd en voorzien van grondlak. Dankzij de moderne apparatuur en materialen droogt deze basislaag binnen 30 minuten en is deze gereed voor verdere verwerking. De auto wordt geschuurd en eventuele oneffenheden bijgewerkt. Hierna wordt de auto ontvet, afgeplakt en in de droogcabine geplaatst.
Kleurmakerij
Om de lak in de juiste kleur van uw auto te krijgen wordt er gebruik gemaakt van de geavanceerde kleurencomputer die het lakmengsel tot op de gram nauwkeurig aangeeft en kleurafwijking voorkomt. De computer rekent zelfs de kleurcorrectiefactor uit die moet worden toegepast als uw auto bijvoorbeeld een paar jaar oud is. Door van elke kleur een voorbeeld te maken en deze te vergelijken met de kleur van de auto worden eventuele afwijkingen bijgetint. Ons verfsysteem staat garant voor een perfecte kwaliteit zodat de reparatie niet meer zichtbaar is.
Spuiterij
In de spuitcabine wordt de auto nogmaals ontvet en afgedekt met afplakfolie. Hierna wordt de cabine afgesloten en in werking gebracht, waarna de kleur- en blanke lak op uw auto worden aangebracht. Na een droogtijd van 30-45 minuten is de auto gereed om weer te worden opgebouwd op onze montageafdeling.
Montage
In onze montageafdeling wordt de auto opgebouwd en schoongemaakt en voor de laatste keer volledig gecontroleerd. Onder de vervangen onderdelen bevinden zich vaak ook bewegende delen. Airbag en boordcomputer worden hersteld en gecontroleerd. Na de eindcontrole wordt uw auto gewassen en staat hij als nieuw voor u klaar om opgehaald te worden.
Bel ons, of kom vrijblijvend langs voor een vrijblijvende offerte.